App's om spraak, taal en communicatie te stimuleren
App's voor spraak, taal en communicatie

Ouder workshop

De website www.praatapps.nl is een initiatief om informatie over het stimuleren van de spraak-, taal- en communicatieve ontwikkeling door middel van apps over te dragen aan ouders. 
In het kader van deze kennisoverdracht organiseren wij ook workshops voor ouders en andere belangstellenden over het gebruik van apps om de taal- en spraakontwikkeling te stimuleren. 

Op dit moment is er geen nieuwe datum voor een workshop bekend. Mocht u interesse hebben in een workshop over het gebruik van apps, dan kunt u ons een berichtje sturen via het contactformulier op deze site. We houden u dan op de hoogte over de planning van de volgende workshop. 

Workshop externe professionals

Naast de ouderworkshop organiseren we ook een workshop voor externe professionals over de verschillende aspecten van taal-, spraak- en communicatieve ontwikkeling en de inzet van apps om doelen op deze gebieden te bereiken. 

Indien u interesse heeft voor een dergelijke workshop binnen uw kindercentrum, school, instelling of praktijk, kunt u via het contactformulier op deze site contact met ons opnemen.