App's om spraak, taal en communicatie te stimuleren
App's voor spraak, taal en communicatie

Sago hat maker

Er komen allerlei klanten langs in de hoedenwinkel. Stap voor stap ontwerp jij een hoed voor de klanten, maak je een foto van ze en reken je af.

Wat kan er geoefend worden?
  • Actie reactie meer info
  • Woordenschat meer info
  • Zinsbouw meer info

Onze mening

De app is erg aantrekkelijk vormgegeven met vrolijke kleuren en karakters. De simpele vormgeving is heel doeltreffend. De app werkt rechttoe rechtaan. Je wordt stap voor stap door het spel geleid en er zijn per stap niet meer dan drie verschillende keuzes. Je kunt er dus direct mee aan de slag en je creativiteit erop loslaten. 
De app maakt geen gebruik van reclame. De achtergrond muziek en geluidseffecten kan je niet uitschakelen, maar de geluiden worden tijdens gebruik niet als storend ervaren.
De app is zeer goed bruikbaar bij het trainen van de woordenschat. Er komen allerlei klanten langs: een hond, een robot, een boom etc. Je hebt de keuze uit allerlei kleuren, patronen en vormen.

De app kost €4,49. Dat best prijzig voor hoe simpel het spel is. Hoewel de vormgeving prachtig is en je veel kunt variëren met de hoeden, biedt het spel verder geen uitbreiding. Datum review: 11 september 2020
Waarderingsster Waarderingsster Waarderingsster Waarderingsster Waarderingsster
Android icoon Apple icoon Windows icoon
Prijs: Betaald

Downloaden:
1 2 3