App's om spraak, taal en communicatie te stimuleren
App's voor spraak, taal en communicatie
myplayhome-school

My Playhome School

In My Playhome school kan je de kinderen naar school laten gaan en rondkijken in allerlei lokalen en op de speelplaats of in de kantine. Net als in de andere apps MyPlayhome, MyPlayhomeStores en MyPlayhomeHospital, kan je van alles laten gebeuren door de items aan te tikken. 

De app is te koppelen aan de andere apps My Playhome (huis), MyPlayhomeHospital (ziekenhuis) en MyPlayhomeStores (winkels). Wat kan er geoefend worden?
  • Actie reactie meer info
  • Luisteren meer info
  • Taalbegrip meer info
  • Verstaanbaar praten meer info
  • Woordenschat meer info
  • Zinsbouw meer info

Onze mening

Een heel aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en multifunctionele app. Heldere, gedetailleerde tekeningen, veel te zien en te doen. De app is gemaakt door een Amerikaanse ontwikkelaar, dit is wel duidelijk te zien aan de indeling van de school. Ook passen sommige items, zoals bijvoorbeeld het scheikunde lokaal minder goed bij de belevingswereld van de doelgroep (basisschoolleeftijd) van deze app. Het is leuk dat de apps gekoppeld kunnen worden, hierdoor kan je van het huis naar de school navigeren en items van thuis mee naar school nemen. De app is goed te gebruiken om taal en spraak te stimuleren en door de vele verrassende items blijven kinderen geboeid en geconcentreerd. Datum review: 28 February 2019
Waarderingsster Waarderingsster Waarderingsster Waarderingsster Waarderingsster
Android icoon Apple icoon Windows icoon
Prijs: Betaald

Downloaden:
playhome-school-screenshot1
1 2 3