App's om spraak, taal en communicatie te stimuleren
App's voor spraak, taal en communicatie
playhome-hospital-icon

My Playhome Hospital

My Playhome Hospital is een interactieve vertelplaat met als thema het ziekenhuis. Je kunt overal in het ziekenhuis rondkijken en van alles laten gebeuren. Je kunt bv. poppetjes in de bedden leggen, röntgenfoto's laten maken, de ambulance laten rijden of een gebroken arm gipsen.

Er bestaan ook andere apps die gekoppeld kunnen worden aan My Playhome Hospital. Zo kan je in My Playhome rondkijken in alle kamers van 2 huizen en van alles laten gebeuren. In PlayHomeStores kan je verschillende winkels bezoeken, oa een supermarkt en kledingzaak en artikelen kopen, deze kunnen ook mee naar huis genomen worden. In My Playhome school kan je de kinderen naar school laten gaan en rondkijken in allerlei lokalen en op de speelplaats. Wat kan er geoefend worden?
  • Actie reactie meer info
  • Luisteren meer info
  • Taalbegrip meer info
  • Verstaanbaar praten meer info
  • Woordenschat meer info
  • Zinsbouw meer info

Onze mening

My Playhome Hospital is een leuke, uitgebreide app rondom het thema ziek zijn en ziekenhuis. De app biedt veel mogelijkheden om te oefenen met taalbegrip, woordenschat en zinsbouw. Zo kan je een kind bijvoorbeeld opdrachtjes laten uitvoeren of samen benoemen wat je allemaal ziet in de kamers in het ziekenhuis. De app is ook zeer geschikt om een kind spelenderwijs voor te bereiden op een ziekenhuisbezoek. Datum review: 01 maart 2019
Waarderingsster Waarderingsster Waarderingsster Waarderingsster Waarderingsster
Android icoon Apple icoon Windows icoon
Prijs: Betaald

Downloaden:
playhome-hospital-screenshot1
1 2 3