App's om spraak, taal en communicatie te stimuleren
App's voor spraak, taal en communicatie
Jokie

Jokie

Jokie gaat samen met Jet naar acht verschillende omgevingen toe. Daar kunnen eenvoudige spelletjes gedaan worden in verschillende thema’s waaronder een pizza versieren of met een hondje spelen.

Wat kan er geoefend worden?
  • Actie reactie meer info
  • Luisteren meer info
  • Taalbegrip meer info
  • Woordenschat meer info

Onze mening

De app is geheel in stijl van Carnaval Festival uit de Efteling. Vrolijke tekeningen in heldere kleuren lokken reacties uit. Jokie en Jet zijn bekende figuren en daarom aantrekkelijk.
Op de achtergrond is muziek en een stem hoorbaar, die niet uit te schakelen zijn. De stem vertelt wat je kunt doen, maar als je hier niet op in gaat blijft de stem aangeven wat je moet doen. De stem is daarnaast door de vele geluidjes en muziek niet altijd goed verstaanbaar. Dat maakt de app te onrustig voor gebruikers die moeite hebben met prikkelverwerking.

De app is eenvoudig te bedienen en werkt intuïtief door de actie-reactie spelletjes. Er is geen reclame en de begeleider kan de instellingen aanpassen, waardoor je de app niet zomaar kunt verlaten. Er zijn acht verschillende spelletjes te spelen in diverse thema’s, dus afwisseling is mogelijk.
De app is inzetbaar op het gebied van taalbegrip en auditieve verwerking, maar niet voor iedereen.Datum review: 02 december 2019
Waarderingsster Waarderingsster Waarderingsster Waarderingsster Waarderingsster
Android icoon Apple icoon Windows icoon
Prijs: Gratis

Downloaden:
jokie1
1 2 3  ...